Vakmanschap en kwaliteit.

Schakel Renovatiewerken Martlé in voor dakwerken te Eeklo en omstreken.

Nog op zoek naar de juiste partner om uw dakwerken vakkundig uit te voeren? Leg uw oor eens te luister bij Renovatiewerken Martlé! Wij hebben de vakkennis en ervaring in huis om eersteklas resultaten te leveren. Wij verzorgen alle soorten renovatieklussen aan platte en aan hellende daken. Uw tevredenheid komt bij ons altijd op de eerste plaats.

U kan bij ons terecht voor de volgende dakwerken in de regio Eeklo en het kustgebied in West-Vlaanderen:

  • Vernieuwen of renoveren van hellende daken
  • Vernieuwen of renoveren van rubberdaken (EPDM)
  • Vernieuwen of herstellen van dakgoten met pvc, koper of zink
  • Vernieuwen of herstellen van dakoversteek of regenbuis
  • Plaatsen van Velux-ramen, dakvensters, koepels of lichtstraten
  • Isoleren van zolders
  • Onderhoud aan daken

Vlotte service, kwalitatief materiaal

Renovatiewerken Martlé staat garant voor een kwalitatieve en duurzame afwerking. Wij werken steeds met hoogstaand materiaal en betrouwbare leveranciers zoals Koramic (dakpannen), Icopal Ventitherm (roofing), IKO Enertherm en Recticel (isolatie).

Heeft u een dringend dakprobleem, dan staan wij binnen 24 uur voor uw deur. Wij bieden u dan minstens een tijdelijke oplossing voor uw ongemak aan. Voor beperkte schade kunnen wij binnen twee dagen een permanente reparatie regelen.

Verder kunt u als particulier of bedrijf Renovatiewerken Martlé ook in de arm nemen voor een grondig onderhoud van uw dak. Wij voeren dan een volledig nazicht uit en maken dakgoten en afvoerpijpen schoon.

Heeft u nog vragen over onze dakwerken in Eeklo of een van onze andere diensten? Neem contact met ons op! Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u. U kunt bij ons een gratis prijsofferte opvragen. Renovatiewerken Martlé is de hele dag door telefonisch en via mail beschikbaar.